Sportmassage

Sportmassage is een doeltreffende manier om voor en na inspanning het herstel van de spieren te bevorderen met als doel de gezondheid van de sporter te behouden. Het is een goede remedie om het lichaamsbewustzijn te vergroten en daarom ook geschikt voor de niet sporter. Vermoeidheidsverschijnselen zoals spierpijn en stijfheid direct gevolg van lichamelijke inspanning verminderen. De massage brengt de spierspanning ontstaan door een blessure, overbelasting of stress naar beneden. Het herstelt de soepelheid in spieren en geeft je een diep gevoel van ontspanning.

Sportmassage kan trainingen en sportprestaties ondersteunen om een optimaal resultaat te behalen. Preventief wordt sportmassage aangewend om het risico op blessures en fysiek ongemak te verminderen. Het toepassen van diverse handgrepen stimuleert de bloedcirculatie, bevordert ontspanning en vergroot de bewegingsvrijheid. Het helpt afvalstoffen sneller af te voeren en het kan zowel verkwikkend als kalmerend zijn.

(Sport)massage is ook gewoon prettig. Recent onderzoek wijst uit dat massage een positief effect heeft op het immuunsysteem en klachten ten gevolge van stress doet verminderen. Een doeltreffende manier om zowel de psychische als de lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Regelmatig onderhoud van je lichaam draagt bij aan het verbeteren van productiviteit en het gevoel van welzijn.

Voor meer informatie over deze behandeling of het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact opnemen.